Minesweeper este un popular jocuri de strategie și logică timp de un număr de decenii. obiectivul jocului este a găsi toate minele ascunse pe un câmp în timp ce se dezvăluie toate pătratele fără niciun pătrat mine.

Likebd QuestionsCategory: QuestionsMinesweeper este un popular jocuri de strategie și logică timp de un număr de decenii. obiectivul jocului este a găsi toate minele ascunse pe un câmp în timp ce se dezvăluie toate pătratele fără niciun pătrat mine.
Sabine De Gruchy asked 2 weeks ago

Jocul a fost primul creat la sfârșitul anilor play minesweeper 1960 de Robert Donner, un inginer de software din Statele Unite.

Minesweeper cere jucătorului să localizați toate pătratele liber de mine. Trebuie făcut fără să apăsați vreo mină. numărul de indicii care sunt furnizate de pătratele din jur va ajuta jucătorul să determine unde sunt minele. De exemplu, dacă una pătrat are un număr 2, play minesweeper atunci asta înseamnă că există două mine înăuntru că.

Minesweeper a evoluat într-un clasic joc se bucură de jucătorii tuturor vârste și niveluri de competență diferite. El poate fi jucat pe diverse platforme inclusiv computere desktop și dispozitivele mobile as precum și site-urile de jocuri online.

Jocul poate fi jucat în diferite moduri, minesweeper spielen cu diferite Există o varietate de moduri de joc cu dificultate Es gibt diverse unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Mărimea și cantitatea de mine în câmpul minat determină nivelul de dificultate. Avansat jucătorii se pot bucura de un câmp minat mai mare și mai multe mine, fabricarea jocul mult mai provocator.

unii altora și chiar creându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen în lumea culturii. Fanii își pot crea propriile versiuni, provoca pe unul altul și chiar formmează propriile lor comunități. play minesweeper este subiect al multor site-uri web și forumuri unde jucătorii se pot conecta și discutați despre strategii, precum și împărtășiți idei.

Minesweeper nu este doar un interesant și provocator, dar poate și folosit pentru a preda arta de a rezolva probleme și logica. Se folosește în educație setări ca instrument pentru a a ajuta la dezvoltarea abilităților de gândire critică și să sporească nivelul elevilor abilitatea de a aborda dificil probleme.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un atemporal din toate timpurile. A devenit un favorit jucat de jucători de toate niveluri de. Dacă cauți un mod distractiv de a trece timpul tău, sau ești un fan dedicat să-ți îmbunătățește-ți abilitățile, Minesweeper este un joc care vă va oferi ore nesfârșite de distracție și stimulare mentală.